home | bureau | in de media | reacties | links | contact

reading

hands-on-healing

systemisch werk|
familieopstellingen

coaching

coachen van kinderen

healing arts therapeute

energiewerk voor volwassenen en kinderen

healing vessel

energie lessen

>> inschrijven

 

Nieuwsbrief Healing Arts september 2011

Artikel systemisch werken met kinderen
Nadja Elzas werkt als therapeute met kinderen en volwassenen. Haar specialiteit is dat zij kijkt naar het gedrag van kinderen in familieverband met wat zij systemisch werken noemt. Lees hier haar artikel >>

---------------------------------------------------------------------------

Heling van een oud, karmisch contract
Door Nadine Elzas

Van de week kwam Noah thuis van school, duidelijk aangeslagen. Haar truc is dan altijd terug trekken. In dit geval zocht ze me op in mijn praktijk huisje. Ze vertelde dat ze een Duitse cd op school hadden geluisterd. Daarna was haar hele lijf gaan trillen. De Duitse cd bracht angst en 'haat' bij haar teweeg.

Ik stelde haar voor met haar te gaan werken. Met lichte tegenstand stemde ze in. Ze was niet zozeer van de cd geschrokken als wel van haar volledig onverwachte heftige fysieke reactie.

Ze pakte flesje Chrystael 7.

"Maakt mensen los van het collectieve veld gebaseerd op cultuur en religie. De basis ben jijzelf in je centrale kanaal. Totaal in je lichtwezen zijn. Je hebt weer de onvoorwaardelijke liefdesband met het oorspronkelijke kind dat je was en kunt nu helder zien wanneer je de beslissing nam niet meer volledig in je lichaam aanwezig te zijn. Je mag nu alles loslaten wat niet bij je past. Je mag terug stappen in je eigen lijf, zodat je eigen lichtlichaam weer geactiveerd kan worden. Ook oude karmische contracten kunnen losgelaten worden. Diepe, oude zielenpijn mag duidelijk worden en genezen."

En ging staan met het flesje in haar hand. Haar lichaam begon licht te deinen, wiegen. Samen keken we hoever de zon onder haar voeten omhoog mocht komen. Bij iedere blokkade haperde ze even. Wou ze niet meer door. Uiteindelijk kwam er een ongelooflijke ontlading. De zon mocht steeds verder, hoe meer ontlading hoe meer ontspanning ook in haar lijf.

Ik ben blij dat ik de oefening met haar mocht doen. Blij dat ik met haar mee mocht kijken. Spannend om te zien dat je soms beren op je pad tegenkomt die je daar niet meer zou verwachten. Trots op haar moed en wil en haar zonneschijn en haar wilde leeuwen manen.

Dit kind is top! Wat een kracht, wat een power. En met zo'n mooi hart! Deze weg van blokkades op ruimen is voor de dappere dodo's onder ons en daar is zij er zeker één van! Wat hou ik van dit mooie werk met deze super mooie kinderen.

Alhoewel hun gevoeligheid voor velen mag lijken op een handicap, blokkade, probleem of moeilijkheid: in mijn ogen is het super kracht. Super talent. En super sensitieve vloeibare schoonheid. Wat hou ik van deze kinderen. Wat is het een eer om met iemand mee te mogen kijken en wat een genot om de ontspanning terug te zien keren in iemands hele zijn en na de sessie moe en aangeslagen in al haar mooie kwetsbaarheid haar zon door haar hele ik ben te zien schijnen! I am blessed! Dankbaar dat dit is wat ik mag doen!

 

 

 

agenda
-----------------------------------------
workshop
healing vessel

van 10:00 tot 17:00 uur

zondag 8 september

Steynlaan 28, zij ingang Karbonkel, Zeist (let op: individuele sessies ander adres)

Investering
deelnemers € 75

----------------------------------------- nieuws
-----------------------------------------

Spannend!
Het is zover. De Online Workshop: ‘Energielessen’ staat online! Ik ben er trots op om met de Libelle Academy in co-creatie tot dit eindresultaat te zijn gekomen.

Een introductie energie lessen
(hoe ga jij met je energie om). In deze online workshop:
• Leer je neutraal en zonder oordeel waarnemen
• Word je bewust van je eigen aura
• Leer je hoe je een uitlaatklep voor het lichaam kunt vinden
• Maak je kennis met jouw persoonlijke zon

Ben heel erg benieuwd wat jij er van vindt! Laat me graag weten. Via deze link kom je direct op de productpagina van de Online Workshop >>

En hier vind je een interview waarin ik er wat meer over vertel.
-----------------------------------------
nieuwsbrieven
----------------------------------------->> nieuwsbrief mei
>> voorgaande nieuwsbrieven

-----------------------------------------
afspraak maken
-----------------------------------------
06 18153259
info@een-saam.com