home | bureau | in de media | reacties | links | contact

reading

hands-on-healing

systemisch werk|
familieopstellingen

coaching

coachen van kinderen

healing arts therapeute

energiewerk voor volwassenen en kinderen

healing vessel

energie lessen

>> inschrijven

 

Healing Vessel

In september start het nieuwe healing veld. Op deze eerste zondag van de maand vindt een Healing Vessel plaats in Zeist. Dit houdt in dat er een open veld is, een 'levende opstelling', die open staat voor healing. Het veld werkt door je plek er in in te nemen. Op gevoel kies je je plaats in het Vessel. Daar ervaar je wat deze plek met je doet. Op deze plek omschrijf je je ervaring, bestaande uit je gevoelens, je lichamelijke belevingen en je gedachten. Vervolgens kijken we samen wat er nodig is op deze positie aan heling.

Herken je deze gevoelens/gedachten/lichamelijke sensaties uit je dagelijkse leven?
Hoe oud ben je hier eigenlijk op deze plek?
Wie stond er toen, op deze leeftijd, op deze plek tegenover je?
Welke beweging heb je in moeten houden?

Als kind heb je namelijk geleerd dat veel van je emoties teveel zijn omdat jij er toen nog niet mee om kon gaan. Deze blijven dan onverwerkt en vaak onbewust als een blokkade in je lichaam achter. Hierdoor kun je in dezelfde maalstroom van gedachten -om de emoties daarachter tegen te houden-, lichamelijke ongemakken -om de emoties daarachter tegen te houden- en overlappende emoties zoals schuld, schaamte en bijv weerstand -om de daarachter liggende emoties tegen te houden- vallen.
Bij zo een ingehouden beweging hoort ook een tegenpartij tegen wie je je niet uit kon drukken. Deze persoon (maar kan ook dier of ander wezen) zit net zo vast in jouw onderbroken beweging als jij. Jullie zijn hier samen in verstrikt geraakt. De volwassene (veelal) omdat hij/zij niet op een volwassen manier met zijn/haar emoties heeft weten leren om te gaan op zijn/haar jeugdige leeftijd, en daardoor dus die van jou als kind, ook niet kan dulden. We kijken welke beweging, welk geluid of welke zin hier afgemaakt wil worden bij jou en geven hier ruimte aan. Dan kijken we wat jouw afgemaakte beweging/geluid/zin heeft voortgebracht bij ander (die visueel voor je staat).

Wat doet het jou om te zien dat jouw afgemaakte beweging heling en/of ontspanning brengt bij de ander. Waar voel jij vervolgens ruimte in je lichaam en in je zijn. Daar geven we alle ruimte en aandacht aan.Zodat jij je kunt opvullen met deze positieve eigen lichaams flow. Vervolgens kan het zijn dat deze heling bij jou, weer iets nieuws voort heeft bewogen bij een ander in de opstelling. Daar waar jij je laat aanraken met heling kan ook een ander zich aangeraakt weten. Ook daar kijken we naar de ervaring die deze plek met zich mee brengt. Heling vindt dan opnieuw plaats. Daar waar de een iets voor zich zelf heelt in deze 'levende opstelling' heel je tegelijkertijd ook iets voor de ander.

Zo verbind een ieder zich met zijn of haar eigen proces in de opstelling en is er ruimte om te herkennen, erkennen en te helen. Verbinding met je zelf is verbinding met het grotere veld erachter waarbij ieder in de groep, individueel en afzonderlijk en als systeem in het bijzonder, door gedragen wordt. Kern is te kijken en de veiligheid te bieden om te onderzoeken wat er nodig is om een nieuwe stap te kunnen zetten. Een ieder die in het healing vessel is gestapt zal er uit stappen met meer bewust zijn en met meer stromende lichaamskracht.

Een stukje heler.

Ben je benieuwd en wil je mee maken wat een healing vessel voor jou kan doen?

Op zondag 8 september is er weer een nieuwe ervaring mogelijkheid tot een healing vessel.

Deze dag start om 10 uur en duurt tot 17 uur.
De kosten zijn 75 euro per deelname.

Inschrijven kan info@een-saam.com of >> inschrijven

De volgende data voor dit jaar zijn de eerste zaterdagen van de maand. Te weten zaterdag 5-10, 2-11, 7-12-2013 en 4-01,
1-02,1-03, 6-04, 3-05, 7-06 en 5-07-2014

 

 

agenda
-----------------------------------------
workshop
healing vessel

van 10:00 tot 17:00 uur

zondag 8 september

Steynlaan 28, zij ingang Karbonkel, Zeist (let op: individuele sessies ander adres)

Investering
deelnemers € 75

----------------------------------------- nieuws
-----------------------------------------

Spannend!
Het is zover. De Online Workshop: ‘Energielessen’ staat online! Ik ben er trots op om met de Libelle Academy in co-creatie tot dit eindresultaat te zijn gekomen.

Een introductie energie lessen
(hoe ga jij met je energie om). In deze online workshop:
• Leer je neutraal en zonder oordeel waarnemen
• Word je bewust van je eigen aura
• Leer je hoe je een uitlaatklep voor het lichaam kunt vinden
• Maak je kennis met jouw persoonlijke zon

Ben heel erg benieuwd wat jij er van vindt! Laat me graag weten. Via deze link kom je direct op de productpagina van de Online Workshop >>

En hier vind je een interview waarin ik er wat meer over vertel.
-----------------------------------------
nieuwsbrieven
----------------------------------------->> nieuwsbrief oktober
>> voorgaande nieuwsbrieven

-----------------------------------------
afspraak maken
-----------------------------------------
06 18153259
info@een-saam.com